unuTuLduk...
+4
mRt_!
_MeLeK_
Admin
Tuzinac
8 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
unuTuLduk...
biz daha çok konuşalım birbirimizdeb kopmayalım diye siteler açalım hekessi davet edelim 40 kişilk sınıftanm 8 kişi kayıt olsun ve bu olanlarda ilk gün hariç bidaha girmesin herkes msnde online ama siteye bakmıolar bile bari msnden seLam verinde untmayalım birbirimizi... demekki okulun son günü dökülen gözyaşları yaLanmış
Geri: unuTuLduk...
Katılıyorum ramo ,,yok ben sizi nasıl unutıcam falan filan bir sürü laf saydılar bu sevginizi siteye de yansıtsanız keşke. bizimle paylaşacak hiç mi birşeyiniz yok????
walla ben site açldıını dyr duymaz geldm kayt oldm dierlerni bilmiorm
_MeLeK_- Mesaj Sayısı : 18
bnm pc cöktü ne msne girdim ne siteye a.q nedenini öğrenmeden sikayet etmeyin .......
mRt_!- Admin
ßaNgßaNg... demiş ki: herkes msnde online ama siteye bakmıolar bile bari msnden seLam verinde untmayalım birbirimizi... demekki okulun son günü dökülen gözyaşları yaLanmış
mRt_!- Admin
seLam herkese ya k. bkmayın giremedım siteye ama artq girerim ama hc kmse yoqqi herks üye oLmadı mı:s??
svly_- Mesaj Sayısı : 4
Hiç biriniz unutulmadınız! Hepinizin yeri ayrı ben de arkadaşlar... Ayrıca msn de slm werenler belli. Hep slm beklemein de biraz sizler slm werin! Msn e/internete farklı sebeplerden dolayı girenler de olabilr lütfen arkadaşlığı msn de selam wermek we ya siteye girmek gibi şeylerle kıyaslamayın!
SmR**- Mesaj Sayısı : 5
eft samracm bnde katıLıorm sana..herkes ynLıs anLamıss
svly_- Mesaj Sayısı : 4
nldu yha kzlar bi kre grnp kaybLduLar bi de untmadk diolarr
_MeLeK_- Mesaj Sayısı : 18
ya bnm evde net yok zaten yanı annmde babama gttıkce grmeye calıscam sızı unutmak kolaymı be he bıde sey eger bulsma zamannda bnada hber verrsenz sevnırım bn hr zmn nete gremıorum evde net yok yaa ok bı sekılde haber verın gelemeye calısırım szı chokk sevıyrumm ve o gozyasları gercekten gercek .. [ bnm olanları taby ...]
Ay$é...- Mesaj Sayısı : 1
Admin demiş ki:pardon abla
Affedildin kardeşm xD
SmR**- Mesaj Sayısı : 5
1 sayfadaki 1 sayfası